02:18:34

Lär jag sova snart kanske? Så jag blir frisk någon gång :( Har inte haft någon Daniel att prata med i telefonen idag, buhu. Men det är som det är och vi lär oss förmodligen att leva med allt. Älskar dig i allafall bebbi :) (ja vi är kompisar). Så vad har jag gjort hela kvällen? Jo jag har läst bloggar och druckit saft. Nils, storstadspojken, blondinbellas sambo, vad ska man säga.. Alltså jag tycker bloggen är intressant. Men det är bara för att jag hoppas få lite information om bella som hon inte har skrivit ut på sin blogg, om ja ska vara helt ärlig. Sen skriver även han smått roliga saker lite då och då men jag skulle aldrig fastnat för just hans blogg om det inte var för flickvännen. Och Har inte expressen något annat att skriva om än att han har så himla mycke besökare på sin blogg? Att han nu är sveriges fjärde största blogg? Inser dom inte själva att allt dehär handlar om bb? Jag menar skrevs det något om den förra fyran? eller trean? eller tvåan? näe skulle inte tro det. hehe :) Men jaja jag har inget emot Nils, jag diggar honom.

Har också suttit och läst Linda Roosings blogg. Haha alltså jag kan medge att det skulle vara skönt att ha en mamma som kan fixa så man får träffa vilken kändis man vill och ge en dom dyraste jeansen i världen. Men helt seriöst hade jag inte velat ha en mamma med sillisar, som är ute och ränner hela tiden och knappt har på sig kläder.. Gaah. Men men hon har en rolig blogg och den tänker jag fortsätta läsa.

Imorgon ska jag ta det lugnt igen. Dricka den där förbannade apelsinjoucen och trycka i mig lite mat, för en gångs skull :) Nej nu tror jag faktiskt att jag ska kolla lite tv. Vi hörs imorgon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!