buuhu :)

Nu har jag lugnat ner mig lite. Slutat hyperventilera typ haha. Nej det är igentligen inte kul, inte ett dugg faktiskt. Man är så van med att ha killproblem you know och det kan man gråta floder för. Men det här är nå mycke värre än det :( Det är inte samma sorts tårar. Inte samma smärta. Det finns inget man kan göra åt den här saken. Ah, ja vill inte tänka på det just nu..

Åkte direkt hem från skolan idag. Hade inte lust med någonting. Och jag tänkte ändå shoppa lite imorgon så onödigt att slänge ut pengar idag. Åkte hem och satt mig vid datorn och kollade klart på fucking åmål. Det är nostalgi på hög nivå. Sen så käka jag mat med brossan och mamma. (intressant) Alltså det är sjukt, jag försöker verkligen skriva som om inget har hänt. Men det funkar lixom inte. Vad jag än försöker skriva så låter det bara fuckat i huvudet. Skitsamma. Ni får läsa mitt tråkiga depp inlägg på egen risk. Kan inte alltid vara samma glada fannsan.

Har kollat på fjorton suger också :) Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den filmen. Den suger på samma gång som den är bra. Känner igen mig själv. När jag var fjorton/femton år lixom. Ush aldrig mer tillbaka till den tiden. Man fatta inte ens själv att man var omogen haha. 

Tror jag ska ta 10 bussen till vässan imorgon för att möta upp sandra på stan för en shoppingtur. Måste fan orka med den bussen. Eller så blir det 12 men då är ja inte där förräns 1. Eh fårse hur det blir :) På kvällen ska vi i allafall på kräfskiva och kanske krogen. Men vi har kommit på att det kanske inte är så fresch att lukta fisk på krogen? elllä ;) Eh, det är alltid någon som nappar ^^, (Haha rolig jag var där) Att jag alltid ska garva åt mina egna skämt. Nej killar finns inte i mitt huvud just nu. Vet inte hur länge sen det var jag ens små-flirta med en kille. Man blir lite kräsen efter ett långt förhållande har jag märkt, menmen jag orkar inte klaga. Har mina homies!

Det är lite sickt. En jag inte ens känner får mig glad just nu. En jag inte ens har pratat med får mig glad just nu. Bara jag tänker på honom blir jag glad haha. Men dina blickar gör mig knäsvag.


Kommentarer
Postat av: sandra

Sötan, jag hatar att det måste bli såhär. Men det finns inget annat sätt att få allt att funka. Jag kommer sakna ihjäl mig efter dig. Du är min bästa vän, den bästa någonsin och jag vill inte vara så långt ifrån dig. Men vi ska nte tappa varandra, våran vännskap är större än det, eller hur? Jag kommer hem på helgerna... måste ju få träffa den tjejen som alltid får mig på bra humör. Älskar dig fannybanny, det vet du!

2008-08-29 @ 01:09:23
URL: http://bergfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!