Min dag

När jag kom hem så satt jag mig självklart vid datorn och bloggilogga. Ladda upp lite bilder från helgen som ni förhoppningsvis har checkat in på min bilddagbok? Det är ju självfallet. Heter i alla fall fahlsan där för er som inte vet det. Maria kom hem till oss sen för att instellera boxen på mitt rum, så jag kan se en massa kanaler. Då slipper jag sitta och trängas i soffan med min lillebror. Han ska alltid kolla på DisneyChannel och jag vill alltid kolla på Top modell typ? haha, det går inte riktigt ihop. Så efter maria var här satt jag mig och käka i sängen, samtidigt som jag kollade på bring it on. Riktigt bra film, dock hade jag sett den förut. Men vad gör det om hundra år? hööh.

Sen satt sig självklart datanörden vid sin dator igen hihi. Har pratat med massa på msn och checka alla bilddagböcker så nu är jag sååå uppdaterad om vad ni gjort i helgen. Och vet ni, ska jag säga en sak? :) Den var INGET mot min. För ni gör samma saker precis varje helg. Jag kan bildtexterna utan och innan. Jag vet vad det är för folk. Jag vet vem som pussas med vem. Jag vet vilka tjejjer som bråkat. Jag vet vad ni hade för kläder på er. Booooring ya know!

Imorgon börjar jag halv 2, hur skönt somhällst :) Vet verkligen inte vad vi ska göra i skolan vid den tiden men det visar sig väl antagligen. Ska mötas i restaurangen enligt denice, men det skulle fanimej inte förvåna mig ett dugg och hon typ sitter och ljuger om när vi börjar haha. Men nu litar jag på min kompis här och ser vart det leder.

Efter skolan ska jag antingen hem för att jag håller på att dö av tröttnad. Eller så ska jag till falkenbergska (pappas restaurang) och jobba lite. Fårse fårse.. hörs? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!