Mätt somfan!

Tjululu :) Kom nyss hem från akropolis :) En restaurang här i sala, gick ut och käka med pappa och min bror. Vet inte varför, tror det var för vi ska åka bort i ett par veckor. Inte för att vi brukar ses på ett par veckor fast vi är hemma men det var ju gott så jag klagar inte. Åt black and white och fyfan vad mätt jag blev. Orkade inte allt men fan vad jag åt i allafall. Tur att jag inte hade hunnit käka nått annat. Då hade det vart som att kasta pengarna i sjön.

Mitt kärleks-liv verkar vara intressant? Inte för att jag fattar varför en viss person tror att ja har ny boyfriend. OCH om jag skulle ha det whatever? DU är antagligen en tjej, eftersom det låter väldigt tjejjigt att säga sådär. Killar skulle inte bry sig. Och om du nu är tjej? Vad spelar det för roll för dig om ja skaffar ny kille? Om du vill veta så skaffa mitt ex ny tjej efter en 3 dagar? :) Skriv en bok om det istället. Själv tycker jag inte andras kärleks-liv är så värst intressanta. Men om du inte har nått eget, visst lägg dig i mitt. Smickrande :)

Satt och pratade om pappas restaurang också och hans affärs-plan. Som ni kanske fattar att jag inte kan sitta och prata om i min blogg. Men åh, så fab!  Åh en "kändis" kanske ska bli del-ägare och det är verkligen en jag typ inte tål. Men pengar kommer rulla in som det ska ;) skojja haha Nej men det där blir perfa. Och greven från falkenbergska släkten ringde upp pappi häromveckan och sa massa kul också. Alltså jag tror verkligen på pappa nu. Då blir jobb för fulla muggar :) Men han tyckte jag skulle söka jobb på en annan restaurang också så jag lär mig mer där. För dom är värsta hårda sa han. Jag lär ha sånna runt om mig för jag är så jävla kaxig :P

nej nu pratar ja med danne, ska vara lite social med honom så måste ja packa också :) PURRE

Kommentarer
Postat av: :)

håller helt med dej om att man inte ska lägga sig i andras liv, och det är bara tjejer som bryr sig så. stå på dej själv och var den du är för jag tycker du verkar vara en riktigt bra brud med skinn på näsan:D

2008-07-09 @ 21:46:53
Postat av: Fanny

:) naw fan vad snällt av dig. Nej jag tycker faktiskt inte man behöver bry sig om andras liv om man inte har nått snällt att komma med :) vem är du? :)

2008-07-09 @ 22:01:08
URL: http://fahlsan.blogg.se/
Postat av: :)

en tjej som ska upp i nian:) förresten dina outfits är grymma:)

2008-07-10 @ 22:13:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!