Min dag, min födelsedag :)

Vaknade av att min söta mamma kom och sjöng för mig och när hon var halvvägs in i rummet så började Sandra också sjunga som låg bredvid mig huhu. Öppnade presenter åt en och annan frästande ballerina-kaka även fast jag nånstans insåg att den kommer komma ut lika snabt igen haha. Satt där med mamma och s och pratade om allt och inget och om massa problem. Sen ringde pappa, och dagen började precis som gårdagen, med tårar. Bråkade med pappa (orkar inte prata om vad för jag har också ett privatliv) men vi tjaffsade somsagt i 1 och en halv timme och mina ögon blev bara rödare och rödare, påsarna under ögonen blev större och större och huvudvärken blev bara värre och värre. Efter det kom pappa ändå hem till mig på min födelsedag, lämnade min lillebror, gav mig pengar och satt och predika, som vanligt. Orkar inte. Efter en halvtimme skjuttsade han mig och sandra till mamma som låg på silvköparen och stekte. Vi sommade som fiskar i vattnet hela dagen ungefär, eller vi låg och solade rätt mycke också. Har jag tillochmed bevis på, har en skitsnygg bränna på rygger som är formad till en rosett. Riktigt fräscht alltså. Gråtit lite från och till hela dagen, känns som jag får ångest attacker hela tiden, grymt jobbigt. Men något man antagligen lär sig att leva med. Jajja..
Åkte hem runt halv 5, drog ner på stan köpte lite kläder och drog hem igen. (Shopoholic I know) huhu. Klockan halv 7 kom mormor och maria hit så vi satt allihoppa, eller alla 6 och åt taco-paj och skrattade. (födelsedagarna är inte som när man var 7 år längre, men jag är glad över att jag har någon som bryr sig). Nu drog dom nyss, mormor och maria alltså.. det sluta med att dom hade värsta partyt här. Har inte sett min mormor så full på länge, kommer få mardrömmar.


Okej ja vet ja vet, ni vill verkligen veta vad ja har fått i present? Ehm, kan jag berätta, jag fick runt 3000 tusen kanske, lite mer inte kollat så nog.. skönt nu har jag ungefär 7 lax som ska gå till mobil, lite kläder och kanske en kryssning. Och självklart min debut på krogen i helgen :) Sen fick ja en ralph loren perfym, 2 flaskor vitt, en champange, 1 ros'e vin. En grå mjukisdress, jadu.. ja har massa mer men orkar inte skriva upp det. Kan berätta vad jag blev absolut gladast för och det var en väldigt speciell present jag fick av min mormor. Fick en guld ammulett, som har gått i ärv i flera generationer.. mamma skulle igentligen ha den före mig men hon trodde att ja skulle må bra av den. Jag har bitit på den sen jag var liten, satt alltid i mormors knä och bet på den. Det är bitmärken på den, men ändå är den så vacker. Så skrev hon ett kort och sa att när jag gör någonting viktigt i mitt liv och mormor inte finns längre, så är det som att hålla i hennes hand när jag har den runt halsen. Så stod det i stora drag, vet inte riktigt vad det stod för min mamma läste kortet först och började gråta på en gång, och jag klarade inte av att börja gråta igen, hade hållt upp i flera timmar då..

Senare kollade jag och sandra på Hide and Seek.. Hur groowse film somhälst men väldigt bra. Till den satt vi och tryckte godis och marrängswisch! Sen gick vi ut å tog en sligg i mrökret så kom maria ut och pratade med oss om pappor, om min pappa. Kom väl en tår då också men försökte att inte börja hyperventilera typ.. Nu ligger sandra och sover, alla sover utom jag.

Imorgon blir det debut på krogen med tjejjerna, - sandra då :( Menmen hon ska parta hon med. Ska iallfall först till emila och fixa mig och förkröka. Sen kruuuugen :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!