tjululu

Ja vad har man gjort idag då. Steg upp vid 12 och fixade mig. Prova bikini och så.. För att sedan ta bussen ner på stan och möta S runt halv 3 som kom från jobbet. Vi drog raka vägen till Östra Holmen och stekte. Årets första dopp blev det också. Riktigt skönt om jag ska vara ärlig. Vi låg där från 3 till halv7-7 och babbla babbla babbla. Vi tjejjer kan allt prata på, det tar lixom aldrig slut på samtalsämnen och om den krisen skulle komma upp skulle man bara börja prata om; vad ska vi prata om nudå? hade en rätt intressant diskotion angående fanny ahl som liten (jag då) huhu. Som ni kanske inte vet, men vet nu är att jag var väldigt väligt kaxig när jag var lite, som jag kanske inte har vuxit riktigt ifrån än. Men thats me och det får folk leva med helt enekelt. Trampa kan man göra på någon annan. Nej men jag ska berätta ett litet minne från min barndom. Jag och min lillebror hade en kompis som hette Lorena (hon är neger, säger det bara för ni ska fatta sen), en söt liten tjej men huuuur kaxig som hälst. Vi var hur lika somhällst, och även fast vi gick ihop bra så var vi lika mkt osams som sams. En gång när vi var osams (väldigt väldigt osams) cyklade jag förbi henne och några kompisar som lekte i trädgården, och hon sa:

Lorena: Men tja fanny vill du vara med å leka Skansen? (ironsik)
Fanny: Hållkäften..
Lorena: Men du kan vara en giraff? hahaha
Fanny: Aa om du är mitt BAJS! (sa jag bara för hon var mörkhyad)

sen skrek vi Vitlög och Jävla neger till varandra också. Men vi visste hela tiden att dagen efter skulle vi vara sams. hihi
Jaja back to att vi var på östra holmen. Vi sola sola sola och skratta så vi ksisade på oss. Sen ser sandra att ja har blod på mig, överallt. På foten på låret på knät mm. Och ja tänkte direkt; shit har jag mens, det kan inte stämma? Och det gjorde det ju inte. Hade bara kliat sönder ett sjuk irriterande myggbett. mm yummi, naaat.
OCH här kommer jag till dagens två höjdpunkter. Den första höjdpunkten var att mannen i mitt liv körde elba-färgan, sjukt hur jävla vacker han var. Han var nite snygg, söt eller fin, grabben var vackar, förstår ni? Okej han var allt annat också men om man ska beskriva honom med ett ord, It got to be VACKER! Och han såg precis ut som OLA SVENNSSON, idol ola u know? A ola är också mannen i mitt liv, eller nej nu är Ola 2 det, han känns lite lättare att lägga in en stöt på? haha skojja. A och höjdpunkt nummer två var att han körde eller var "vakt" på hemfärden också haha. jag vet "silly". Och vi satt typ mitt emot varandra, eller han satt på en liten trappa i förarhytten, dörren var öppen så vi satt så gott som mitt emot varandra. Sen helt plötsligt kom ja på andra tankar och berättade en liten skämmig sex-historia (about me) haha, för sandra som jag på nått sätt inte redan fått ur mig till henne. Men i allafall. Killen hoppar upp ett snäpp på trappen och jag ser honom inte längre. Sen var det allt ja tänkte på, varför hoppa han upp? Men sandra gav mig svar på tal.
Sandra: Duvet fanny, den där killen "ola" han satt och lyssnade på vad du sa och började asgarva och le på samma gång så han hoppade upp för att vi inte skulle se att han skrattade..
NAAAW, är det inte bara för cute? han lyssnade på vad jag sa. haha (A) okej nu är ja löjlig igen. Men det är sommar och hur lätt blir man inte förälskad i "grabben-som-står-och-säljer-glass-i-kiosken" då? Eller i dethär fallet Killen som jobbade på Elba båten :) huh, nu har jag fått ur mig dethär, men fjärilarna i magen är faa-an kvar.. (skojja)?!

När jag och sandra kom hem efter badandet så käka vi fisk grattäng och kolla på pussy cat dolls. Nu har vi nyss kollat på satc och det är alltid lika bra. S ligger och sover nu :( Det borde jag också göra, jag ska nämligen upp imorgon och klippa och färga håret klockan 10. Jag är sjukt nervös. Sen hem till sandra å fixa mig sen kommer d och m och hämtar upp mig :)  oj, mkt ord häruppe, men vad vare ja sa, tjejjer kan babbla..






 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!