aj aj aj..

Fan vad ont i halsen jag har alltså :( jag vill inte. Men det är oftast bara på morgonen å sen går det över. Så jag kan leva med det om det försvinner sen. Fa-an alltså, jag hittar inte lappen jag måste ha med mig till jobbet. Jag vet inte hur jag ska göra. Vet ni? Är det någon av er som sommarjobba? Jag har nämligen tappat bort lappen där dom ska skriva i hur mycke vi har varit där osv. Och det är rätt viktig antar jag. Fuck! Jag blir så jälva arg på mig själv. Jag hoppas det ligger i mitt skåp där på jobbet men jag antar att den inte gör det. Hallå.. :( Det kommer eka i mitt skåp när jag kollar in där.

Sista jobbdagen, så överlycklig! :D Och idag ska det supas i öl-tält som aldrig förr. Here we come Riddarhyttan! haha det var sjukt kul förra året med massa roligt folk. Hoppas det är lika roligt i år med lite nytt folk. Då skulle jag vara nöjd som ett barn på julafton :)

Sitter och dricker te nu, får inte i mig någon macka. Har ingen matlust sen igår. Och morgoncigger smakar bajs redan i mun eftersom jag har så ont i halsen. Men det är bara att pressa i sig haha. Annars kommer ja bli sjukt irriterad bara. Höll nästan på att glömma Vinflaskan. Mamma hade ställt undan den, den lilla filuren. Tyckte inte att jag och sandra skulle ha lika roligt denhär helgen som på midsommar! Men hallå då drack vi 3 vinare och massa öl cider mm. Nu har vi en vinare och dyra öl på ett öltält. Hon kan va lugn :) Jag vet inte om jag hinner skriva så himla mycke blogg under helgen. Kanske nångång per dag i allafall, det får duga så börjar jag skriva rejält mycke på måndag igen?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!