Borta bra, men hemma bäst?

Nej tycker jag väl inte igentligen bara när man mår såhär skit som jag gör. Nu är det faktiskt okej att snora ner sig och bara ta det lugnt när man är hemma och inte behöver vara så värst social. Sandras mamma skjuttsade hem mig till Pappa innan dom åkte in till v.ås för att handla. För jag mådde verkligen bajs och orkade typ inte hålla ögonen öppna. Jag tyckte det skulle bli rätt kul att träffa pappa eftersom jag inte träffat honom på typ en månad men det blev som dom flästa gångerna vi ses. Pappa skriker och tål inte att höra sanningen, fanny gråter över pappan hon aldrig fick. Typ?
Jag orkar inte dra en hel jävla privatstory men vi bråkade i allafall om att jag och min lillebror inte får plats i pappas liv när han har ulrica. Och nu när han inte har henne längre så ringer han till oss varje dag, medans han hade henne ringde han 1 gång i månaden. Och pappa sitter och säger att jag vet inte, ulrica kanske ångrar sig och inte vill göra slut. Och jag säger till honom att han har verkligen inte stolthet kvar. Men han drömmer nog bara, hon vill inte ha honom. Men jag sa i allafall till honom att om han sabbar chansen med att få tillbaka sina barn igen och lämnar oss igen för Ulrica, då tänker i allfall jag inte finnas där nå mer sen. Då är det slut. Då lever jag vidare.. det är bara så, tyvärr. Kan inte tala för min brosha när det gäller det där men tycker så synd om honom, för han är för snäll för att säga vad han känner.

Har fyllt på mobilen nu. Eller rättare sagt jag har skaffat en mobil med pengar nu. Nummret är 0737778482. Spelar väl ingen roll om jag skriver det här antar att det bara är dom närmaste som är intresserade av det. Och det är sandras gammla nummer för er som har det nummret :) Bara att plinga och skicka sms om ni har nått vackert på hjärtat. Skönt att kunna höra av sig till folk nu. Känt mig helt handikappad typ.

Lägenhet nunununu vill jag ha. Men vi har sökt på Skallberget bara nu typ. Fårse hur det blir. Jag vill bo på oxbacken men fanny kan inte alltid få som hon vill sa Pappi. Menmen jag får i allafall bo i stan och det är min största önskan.
Nu ska jag lägga mig och kolla på film :) PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!