shoppshopp :)

Haha idag fick fanny utbrott. Tänkte för mig själv hela tiden Håll käften nu Fanny men det gick inte. Hon ska tammefan alltid klaga på mig, aldrig på killen jag jobbar med. Iof så smörar han ju hela dagen ut, men jag är inte sånn. Född till att säga vad jag tycker helt enkelt. Åh, jag sa helt enkelt att hur ska vi hinna med allt när vi samtidigt måste ta upp skiten efter dig? Ops, kanske inte var så bra, men a nu äre sagt och den där klumpen i magen är borta HAHA.
Det var fisk idag, skitäckligt. Men men ändå inte vi som ska äta det, eller vi får om vi vill, men det vill vi inte, i allfall inte jag! 

Fick sluta typ halv 3 idag bara för att vi behövde göra rent diskmaskinen, den är typ lika stor som en traktor så det tog en jävla massa tid. Och det värsta var att hon sa; nej hörrni nu tror jag att jag sticker hem, gör ni klart här. VAFAN?! alltså där höll jag på att spricka igen, men denhär gången lyssna ja  på min inre röst! haha..

Efter jobbet så tog ja en tripp på stan. Eller salas stan i allafall. Jag köpte ett par chinos och en kjol. Ni kan se bild här nedan :) Mycke finare på än på bilderna måste jag säga :) Justja, köpte ett rosa nagellack också. Riktigt sommarfräscht!




Kommentarer
Postat av: Sandra

mycket vackert snutt!

2008-06-25 @ 22:49:54
URL: http://bergfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!