Trying so hard

Ska iväg nu och köpa cigg nu med Nille. Det är förjävligt att man inte ska få köpa den nikotin man behöver bara för att man är under 18. Att man ska behöva tvinga ut små snälla pojkar när det spöregnar en sommardag. Men livet är kasst ibland, det går upp och ner som solen. Bara det att dom ljusa stunderna inte är så många. Jag minns inte när solen gick upp sist. Gud bara gråter nu för tiden. Vart tog sommaren vägen?

Hur det känns att vara singel? Det känns skönt, det är underbart. Tryggheten försvann av att alltid ha någon vid sin sida. Men ensam är stark. Å andra sidan är jag inte ensam, inte ett dugg faktiskt. Jag har mina vänner som jag vet alltid kommer finnas vid min sida. Det är bara riktiga vänner som vet vad ordet föralltid betyder. Även fast man sviker och krossar hjärtan, finns vi alltid för varandra. Det är vad jag kallar vänskap, det är vad jag kallar äkta kärlek!

Jag längtar till helgen, då jag får sätta på mig min klänning och leka barn igen! Stå på marknaden och sälja saker för en femma och bli lycklig över den lilla summan man åstakommit. Köpa godis för det och sätta sig vid vattnet och doppa fötterna med min bästa vän. Fast jag ljög lite, sakerna kommer inte kosta 5 kroner, detta är vintage och vi säljer allt för dryga 50-lappen. För dom tusen vi känar ska vi köpa öl och festa hela natten lång! Men en sak är säker, det är fortfarande med min bästa kompis :)

sovgott


Kommentarer
Postat av: Sandra

sitter och lyssnar på låten nedan och läser det här inlägget. Glad över att allt löst sig mellan oss, har saknat dig och så glad över att allt är bra igen. bara man pratar ut om allt så löser det sig. det som är riktig vänskap. Du och jag är så lika, tänker lika och pratar lika. trodde aldrig jag skulle hitta en vän som betyder så mycket för mig som du gör. Visst det har jag sagt när jag var mindre om många vänner, men då visste jag inte var vänskap var.. föränn jag träffade dig.



låter som en kärleksförklaring, haha men vänskap är kärlek!

2008-06-23 @ 22:41:37
URL: http://bergfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!