smile baby smile

Hallojsan. Vad gör ni? Jag pratade nyss med daniel, danne the man i telefon ett tag. Alltid lika kul :) Kollade hur han hade på jobbet och sådär. Snacka lite skvaller haha. That's what friends are for. Klaga inte på min engelska för att jag vet att jag är dålig, har det tillochmed ner skrivet på ett papper från skolan haha. A big fucking IG. Men so what jag tar igen det nästa år. Då när jag har krafter och orkar. Ah, jag fick hem mina betyg förra veckan somsagt, ingen vacker syn. Blev nästan lite blöt i ögat haha :( Men nu äntligen är det bara sista året kvar och jag tar studenten 2009, kan man be om mer? Fan vad skönt, att äntligen stå på det där flaket. Istället för att kolla på som jag och mina vänner gjort alla andra år. Mamma håller på att laga mat åt mig nu, yummi. Ska kolla om det finns något bra på tv alldeles strax också för jag orkar inte sitta här nå mer för tillfället.

Midsommar
Vafan det är ju på fredag va? fan vad cuuult. Jag och Sandra drar med mamma och min lillebror till estocolmo och röjjer satan. Haha nej men först ska vi fira med min släkt sen blir det party mot kvällen. Kommer nog bli soft, men alla bratz runt omkring sig huhuhu. Alltså jag tycker det är så j*vla fint när killar har "backslick" haha ;) nej skojja men att dom har håret sådär bakåt är verkligen något som får mig på fall hihi. Finns ju en och annan såndär snygging här i v-ås också. Mm, men anledningen att jag och sandra sviker festerås är för att festerås sviker oss. Festerna ser och precis lika dana som dom alltid varat. Har man tur så ser man typ ett nytt ansikte, men oftast är det precis samma lika dana människor som vanligt. Och jag är så trött på det, vi är så trötta på det. Ge oss nytt kött och blod haha! Nej men jag har höga förväntingar på den kvällen. Det kommer bli stor :) mycke mys.

Åh ge mig bara mina pengar, jag ska jobba i 2 veckor och tjänar runt 7 tusen. Det tackar man ju inte nej till men jag hade gärna fått några lax till. Men jag fyller ju 18 år ungefär när jag får min lön också så kan ju räkna med lite cash till iallafall. Jag vet faktiskt inte vad jag ska köpa för mina pengar, jag vill ha en laptop. En mobil också, men det får jag nog när jag fyller kan jag tänka mig :) Ah jag har lite planer för vad mina pengar ska gå till. Så kanske jag drar utomlands med mina kära vänner, som är sandra daniella och emila, det får vi snacka mer om tjejjer. Skulle vara så underbart att komma bort från allt somsagt. Får se hur det blir med den saken. Nu ropar mamma att maten är klar så vi hörs? xoxo fanniegirl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!