Back home :)

Drog hem till Daniellas farmor runt 7 och träffade henne och Bea. Dom satt i dännies löshår. Det blev fint, men jag ska nog sätta om det på onsdag för hon blev inte jätte nöjd. Får se hur det går, men whatever, inte mitt hår? skojja ;) Nej men själv skulle jag aldrig låta mig sätta i löshår, men bönar dom å ber kan man inte göra mer än att ställa upp för laget. Inte sant? Sen drog i allafall jag och D till stugan för att äta mat. Det blev kycklingsallad, mums alltså! Så mycke godare än en sliskig hamburgare från donken i allafall.

Nu sitter jag här ensam hemma hos pappa igen och är rädd för alla tjuvar och spöken. Men jag har klarat mig en natt ensam förut så varför skulle jag inte göra det nu. Fast fyfan, kommer nog aldrig våga flytta hemmifrån tror jag. Eller det här är typ som att bo ensam, för pappa jäveln är ju aldrig hemma. Never!

Imorgon börjar jag klockan nio, fyfan vad segt. Fårse om jag jobbar över lite så ja tjänar lite cash. Men det kommer jag troligtvis inte orka. Och ja, vad ska man säga.. Grattis Zlatan :)

och om du vill säga mig något kan du väl säga det till mig? Lite jobbigt att lägga in en bild på bdb varje gång man ska yttra sig?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!