den som inte gråter, förstår inte.

Buhu, RIP Q :( Alla som kollar på one tree hill vet vad jag pratar om. Tror inte jag gråtit så mycke för någon sen Marissa i OC dog :( Det här var inte lika sorgligt som då, men tårarna rann som fan haha. (A) Och gossip var också sorgligt. Jaja, slut pratat om tv. Kan berätta lite vad jag gjort i helgen istället.

Fredagen vet ni ju om, skrev något inlägg där på kvällskvisten. Och på lördan ringde Emilia och väckte mig halv 6 på kvällen. Det är så skönt att sova haha. Åkte i allafall hem till henne och åt mat, sen duscha och fixa oss sen drog vi ner på stan. Trodde vi skulle hitta på något men så blidde det inte. Emilia skulle upp tidigt på söndan (idag), så jag åkte hem till en annan och kolla film istället hihi. Blev lite sent. Somna väl vid halv 10 på morgonen, sen skulle vi åka vid 10. Då gick jag hem och somna som en stock i min sköna säng :) Men fick bara sova i drygt 2 timmar för åkte hem med 3 bussen hem till Sala. Så nu har jag ätit tacos (utan banan och vindruvor, inte så konstigt men kan vara bra att säga). Sen har ja ätit pepparkakor. Och ja vet, jag skulle inte äta sånt skit. Men gjort är gjort och jag kan behöva blir lite snällare haha. Imorgon är det praktik igen, sista veckan, wiiho! Sen är det bara en veckas skola kvar. Sjukt skönt ;)

Fattar inte hur folk kan sitta och smälla ur sig att jag inte har någon familj att äta med på helgerna, att jag inte har någon som bryr sig. Även fast jag kan visa att jag inte bryr mig kanske ni fattar att man blir ledsen? För tänk om det är så att jag inte har någon pappa att komma hem till och tillbringa en fredag med? Eller en familj jag kan ha familjemiddag med?  Fast ni förstår väl att jag blir ledsen, det är väl därför ni skriver sånt där antar jag. Förstår bara inte hur man kan vilja göra en person illa, som man inte ens känner. Men det är väl så, ord tar hårdare än slag.


'I`ve'always been the kind of girl that hid my face
So afraid to tell the world what I've got to say
But I have this dream 'bright' inside of me
I'm gonna let it show
It's time
To let you know, 'it`s' to let you know

This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be now
Gonna let the light shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I wanna be
This is me

Do you know what it's like to feel so in the dark?
To dream about a life where you're the shining star
Even though it seems
Like it's too far away
I have to believe in myself
It's the only way

You're the voice I hear in side my head
The reason that I'm singin'
I need to find you
I gotta find you
You're the missing piece I need
The song inside of me
I need to find you
I gotta find you

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!