Hallåja.

Igår vare halloween fest och det var jätte kul faktiskt :) Dansade och skrattade precis hela kvällen ungefär. Vid två drog vi hem. Pappa körde oss till stan. Så åt jag och emilia på stan haha, som vanligt. Vad är en festkväll utan fyllekäk? Man kan ju inte vakna på tom mage inte. Emilia och jag sov i alla fall hemma hos mig sen.

Idag så vaknade vi ungefär runt halv 1 så kom Elin hit och hämtade Emilia så drog dom på stan sen till sin pappa för att fira fars dag. Jadu, vissa har det bra. Skulle också vilja att min pappa hade tid för att fira fars dag med sina barn :P Men men det är väl skitsamma. Finns kanske viktigare saker. Men dom små sakerna betyder också rätt mycke lixom.

Vid halv 6 kom Emran till mig så gick vi hem till mig och låg i sängen och pratade och så hihi. Har nämligen ingen tv eller något här i lägenheten än. Sen vid 8 så drog han och mötte emilia och hames och jag åkte till affären med pappa och carolina. Sen släppte dom av mig vid Emilia igen så hämta ja upp Emran så gick vi hem till mig igen (A) Och då hade ja fått min dator så nu lite senare har vi kollat på film :) Fast vi kollade inte så mycke haha :P

Och jag kan inte beskriva hur glad jag är att jag verkligen slipper dig nu. Du fick mig verkligena att må skit och det vet du! Att du inte skäms för hur du behandlar folk. Det är pinsamt, du är pinsam.

E<3 baby

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!