Happy girl

Hej humör svängningar. Ni undrar väl förstås om jag har rökt idag? Men nej, det har jag inte gjort. Har alltså inte rökt på mer än 24 timmar, mer än ett dygn har jag vart rökfri. Undra om det är pågrund av icke rökandet jag har mina humör svängningar? Det har vart en jobbig dag idag. Eller snarare kväll. Det är jobbigt att vara ett skiljsmässo barn. Man bor ständigt i en resväska. Man vet inte vart man ska bo. Man blir oftast tvingad att  välja 1 av dom 2 man älskar mest på hela jorden. I kväll var det så att mamma började prata om min student. Mamma vill inte vara där pappa är och pappa vill inte vara där mamma är. Och då blev jag faktiskt besviken. Studenten händer 1 gång i livet och att dom inte kan pina sig igenom en timme tillsammans och fira mig det gör mig verkligen ledssen. Men det är långt kvar dit och jag orkar inte fälla mer tårar för det just nu faktiskt. Vem vet dom kanske hinner ändra på sig.

Efter skolan idag drog jag ner på stan och träffade Emilia, Emma och Märta :) Vi gick till donken och åt lunch. Sen drog jag och emilia till myrornas. Observera att det inte var emilia som ville gå dit utan jag. Alltså jag tycker det finns sjukt snygga kläder/pälsar/skor där. Och jag fattar mig faktiskt inte mig på dom som tycker det är pinsamt att gå in i en second hand affär? En sak att man tycker att det är äckligt att använda kläder som någon annan har haft, det kan jag förstå. Men det är verkligen inte pinsamt att gå in där? haha. Just nu har jag ingen vän som vill fälja med mig in där haha!

Jag och emilia drog hem till henne efter skolan och bakade negerbollar utan kakao. Dom blev inte så goda faktiskt. Så vi tog smeten och åt med glass istället. Haha så jävla störda, men det var faktiskt gott. Sen spelade vi the sims igen. Vi byggt ett hus som blev så vackurt ^^. Och vi gjorde en ny familj också, ni kan ju bara gissa vad killen hette som jag gjorde ;) haha.

Du gör mig så himla glad. Jag ler verkigen hela tiden. Saknar dig redan :( Kan inte sluta tänka på igår<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!