Home

Jahapp vart ska jag börja? Från början låter bra. Första dagen på praktigen idag då! Fick börja med att dammsuga restaurangen och pappa trodde inte sina ögon. Det var väl typ första gången han såg mig dammsuga utan att gnälla. Men vad ska man göra, det är ju somsagt praktik. Lärde mig mest hur det funkade där. För har inte jobbat lunch där förut, bara på stora fester. Kan väl säga att det var en gnutta enklare idag. Kanske därför det kändes som det gick bra :) Serverade lite, stod i disken lite granna och gjorde det som dom bad mig om. Det värsta var väl att fylla på peppar i dom där sakerna som står på borden ni vet? Fyfan vad det lukta, blev illamående och nös hela tiden. Fick i allafall gå hem vid 4. Lika samma imorgon antar jag. Ny dag, nya tag.

Efter jag sluta gick ja hem, duscha och skynda mig till daniella :) Satt i hennes löshår på en gång när jag kom dit så vi  skulle ha det gjort. Jag höll på att somna redan innan jag börja. Men det blev jätte bra faktiskt (Y).  Sen fixa jag mig där eftersom jag har inte någon hårfön hemma :) Sen blev det stugan för hela slanten. Det jag fick i mig till lunch var nämligen en eller två kaffe så för mig att se den där kycklingsalladen idag innebar lycka haha. Senare kom Thomas och Bamse dit och höll oss sällskap! Det stängde vid 10 så då drog daniella hem och jag åkte med thomas och bamse hem till bamse :P Kollade på en as vidrig och läskig film, fast den var inte så vidare bra. Men men det gjorde inget :) :) Thomas skjutsade hem mig lite över 12 så nu sitter jag här och bloggnördar som vanligt hihi. Men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Lovade mig själv att inte lägga mig efter 11 idag, men det gick ju som det gick.

Imorgon blir det en sväng hem till sala för att mamma ville ja skulle komma hem. Ska hämta dom sista sakerna jag behöver till helgen också. Det är väl lite smått och gott. Åh jag längtar, på torsdag köper jag min pälsisjacka. Lycklig :D Vi hörs vid morgonkaffet inte sant? :)

happyface.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!