Host host!

äsh, nu får jag rycka upp mig dom här tio minuterna när jag ska försöka få ner något vettigt i min blogg. Kan berätta om igår eftersom jag inte skrev något då. Jobbade hos pappa (praktisera) men jag stod messt i disken och drack loka eftersom jag kände mig yr, kallsvettades, hostade, nös mm. hela tiden. Thomas och Oscar kom och åt där lite senare, då åt jag med dom sen åkte jag med dom där ifrån. Pappa tyckte det var lika bra att jag åkte hem eftersom det abra var städningen kvar för min del. Men då drog jag med dom till stan först och fixade lite sen så åkte vi hem till Oscar och kollade på film :) Sen vid 6 tog jag bussen hem till sala, eftersom jag hade lovat mamma.

Somnade klockan halv 10 igårkväll och det var väldigt skönt att somna vid den tiden. Har alltid så svårt att somna annars. Men min kropp pallar väl inte så mycke mer. Vet inte vad som är fel. Jag var sjuk heeela förra veckan, frisk en dag sen kom det tillbaka igen. Jag har inte ont i halsen och det är det som är konstigt. Det har jag alltid om jag är det minsta sjuk. Har feber som jag nästan aldrig brukar ha. Hostar hela tiden. Gått ner fyra kilo utan anledning. Har inte sovit så mycke den sista tiden, men jag är verkligen helt borta. Orkar inte skratta eller nått. (sen skrattar jag ju ofta, men inte lika ofta haha (A)! Nej nu går jag till farbor doktorn imorgon och tar reda på vad min kropp vill mig.

Sen på fredag hoppas jag på att må bättre för jag håller på att få panik. Även fast jag inte orkar med någonting just nu så vill jag verkligen festa på fredag. Inte gjort det på jag vet inte hur länge som hälst. (okej, förra onsdagen) men det räknas inte för det blev en öl. Nej, jag känner inte igen mig. Det blir party like a rockstar på fredag om jag får bestämma. Vi börjar väl med after work på bmb och ser vart kvällen tar oss? Låter som en bra idé tycker jag. Pengarna rullar ju in på fredag om jag inte har helt fel. Annars är det ju synd om pappa haha. För på fredag är det ALL IN!

Kollade i lite lådor jag hade hemma idag bara för jag hade sjukt tråkigt. Kanske jag inte skulle göra. Hittade brev jag skrev förut, i sommras.. som jag aldrig skickade. Och dom var inte speciellt roliga att läsa. Men life goes on..

May be surrounded by
A million people I
Still feel all alone
Just wanna go home
Oh I miss you, you know

And I've been keeping all the letters that I wrote to you
Each one a line or two
"I'm fine baby, how are you?"
Well, I would send them but I know that it's just not enough
My words were cold and flat
And you deserve more than that

And I feel just like I'm living someone else's life
It's like I just stepped outside
When everything was going right
And I know just why you could not
Come along with me
This was not your dream
But you always believed in me


Kommentarer
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en super tävling som market2member har.



Värva nån vän och vinn snygga priser.Jättelätt att vinna



Har en jättestor julklappssäck med massa vinster.



Allt är gratis gå in här



http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=78d1bddb-e2da-4822-9b05-5a50360bc404

2008-11-26 @ 21:29:20
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: j

sista after work va förra veckan.

2008-11-27 @ 12:11:30
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!