ojoj ;)



Nu är det ju såhär att jag är väldigt stolt över mig själv. Fannsan har nämligen inte rökt på tja... 17 timmar närmare bestämt. Jag slutade nämligen röka igår. Finito nu. Igår när jag satt på balkongen med emilia ungefär klockan 1 på morgonen drog jag mina sista bloss. Jag tittade på ciggen som jag hade kvar och sa: Nej, det här var min sista cigg. Så kastade jag ut resten från balkongen innan jag hann blinka. Annars skulle jag bara ångrat mig i sista sekund och rökt upp dom cigg som jag hade kvar och sörja, eller något i den stilen. Emilia började asgarva när jag slände det från balkongen, det var bara en impuls grejj. Jag brukar göra lite panik-saker sådär men inte fan trodde jag det skulle hända med ciggen haha. Emilia stod gapade och fråga VARFÖR? Då sa jag att jag gjorde det för hennes skull, för mammis skull och för hans skulle :) Hoppas bara jag klarar det här. Det skulle vara så fucking skönt att inte behöva pejja ungefär 40kr om dagen varje månad :S Ni kan ju bara räkna ut vad 40 gånger 31 är! Orkar inte nu.

Men godmorgon förresten :D Vad gör ni då? Själv sitter jag och dricker kaffe och jouice. Och äter macka. Eller snarare slänger i mig det. Menmen, pappa ska lämna in bilen vid 7 igentligen men han får komma lite försent. Kan ju inte vara i skolan flera timmar för tidigt. Kommer redan komma typ en halvtimme för tidigt men det är sånt man får ta.

Efter skolan ska jag träffa emilia :) Prata lite hemlisar. Hon sa att hon ville veta precis alla detaljer huhu (A) Så det ska hon få göra. Kan inte förklara på telefon när jag berättar. För då ser hon inte hur glad jag är. Jag ler heeeela tiden haha. Nej nu ska jag fixa håret, dricka upp kaffet och åka till västerås. Skriver senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!