you can get it if you really want

Jag är inte död. Även om man skulle kunna tro det. Nej, jag gick nämligen och la mig på en gång när jag kom hem till mamma och har sovit/halvsovit fram tills nu. Skönt, men jag ska försöka att inte bli föör pigg, så jag somnar senare. Orkar inte ligga vaken en natt till med halsont och hosta. Även om jag nu låg vaken frivilligt natten innan. Nej, klockan halv 1 blir det beverly hills. Det är ett av det bästa programmen som går just nu (enligt mig) och så ska det gå mitt på natten? Jaja, det har kommit nya beverly hills också som börjar på måndag. Tror inte det är lika bra nu när jag blivit besatt av det riktiga, men vi får la se.

Imorgon blir det verkligen inte nå jobb för min del. Hoppas verkligen att det går över snart. Nej somsagt imorgon blir det en lugn filmkväll i min ensamhet I guess! Om inte min mamma eller någon annan vill göra mig sällskap. Kolla film på en fredagkväll, det låter väl lockande? :) Sen på lördag frågade pappa mig om jag kunde jobba hos honom. Det är 30-skiva eller vad han sa och kommer runt 60 personer. Det är något företag som heter sitdown tyckte jag han sa och dom bygger scener. Mh, killar från 20 och uppåt, kan man banga? Haha skojja. Klart man kan och det kommer jag nog göra också. Det känns verkligen onödigt att jobba, för jag vet att dom pengarna jag står och sliter för dom får jag i vilket fall som hälst. Men ja, han behövde hjälp somsagt och om jag mår bättre är det klart jag ställer upp. Skulle komma några å sjunga från fantomen på operan också tror ja han sa, (fast på engelska) haha, shit the same.

När alla tankar snurrar runt såhär i hvudet om vad jag ska skriva så blir jag pigg på en gång.  Men jag ska ändå glo på tv, och jag har ju ingen tid att passa imorgon (förutom att stå och vinka vid åkrahallen) så det spelar ingen roll när jag somnar eller vaknar.

Snart får jag abstinens. Jag har inte köpt kläder på jag vet inte hur länge som hälst. Och idér bara snurrar i huvudet om vad som skulle vara snyggt. Vad lägger jag alla mina pengar på egentligen. Jag blir deprimerad när jag bara kommer på krogrundor, cigg och mat. En sak som är bra att jag inte har rökt något idag. Kanske sakta men säkert börjar vänja mig av med den där skiten. (vi behöver inte tänka på att jag har världens halsont) Undra om jag skulle kunna klara ha en vit månad. Att jag ens tänker tanken.

we fight, we break up, we kiss, we make up

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!