You're the closest to heaven that I'll ever be.

And you can't fight the tears that ain't coming. Or the moment of truth in your lies. When everything seems like the movies. Yeah you bleed just to know your alive. And I don't want the world to se me, cause I don't think that they'd understand. When everythings made to be broken. I just wan't you to know who I am.

Ännu en anonym kommentar. Haha har ni inte lärt er att jag inte bryr mig ett skit om vad du/ni säger och tycker. Känns bara så jävla skönt att det är någon som är så sjukt avundsjuk/svartsjuk. Jag vet att jag har allt du inte har. Och att han du vill ha, har jag redan dumpat? (ironisk). Nej men snälla, vill ni ha något sagt, stå för vem ni är. Och jag har aldrig riktigt fattat att folk är så rädda för mig att dom inte klarar av att säga saker rakt ut? Känns ju skönt att ja har en sån jävla respekt alltså :) PUSS!

Oj lite grova ord. Men det är ju bara kul när folk blir arga så. Sitter och kollar på gamla bilder på mig när jag var liten. Och vilka minnen som kommer upp i huvudet. Förstår inte att man alltid tycker att man hade roligare förr. Men så är det nog egentligen inte. Man saknar nog bara allt. Livet förändras så fort. Kompisar kommer och går. Pojkvänner byts ut. Familjen splittras. Man byter skolor. Flyttar fram och tillbaka. Man får nya älsklings-låtar hela tiden. Det är inte längre hemmafester som gäller, utan krogen. (nog för att jag saknar hemmafesterna). Hur som häealst (stavning haha), Life is a bitch!

Snart ska jag lägga mig och kolla på Beverly Hills igen och hoppas på att det inte är reprisen för dagens avsnitt. Här har ni en låt som alltid kommer betyda. Och PUSS på min kille :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!