9.50 - 14.30

Har två lektioner imorgon. Först religon sen matte. Bara ap-bajs men ska inte klaga. Är as glad för att det är skola igen faktiskt. Saknat allaihoppa ju. Har ju bara sett dom på krogen eller stan dom här 3 veckorna. Ska i allafall ta med min  jacka imorgon till skolan och ge den till någon pojje (pontus?) som ska ge den till vickan i allafall :) Hoppas hon vill ha den så att ja får lite cash.

Snart är det höstlov fan :D Nästa vecka. Vill hinna med så mycke och jag kommer inte hinna med hälften. Ett tag var planerna att jag skulle dra mig ner till götet och vara med min underbara syssling och dom andra i släkten. Ska prata lite mer med henne och se hur det blir med den saken :) Så vill jag till huvudstaden och shoppa och hälsa på sara. Har inte snackat med henne på länge och det var jätte länge sen vi sågs så det skulle va kul. Sen så kommer emilias kusse eller vad det är och det blir såklart en fet krogrunda med henne. Här ska inte sparas. Sen så blire FLYTTA! Fyfan vad skönt. Ord kan inte beskriva lyckan. Aa som ni ser har ja fullt upp. Inte nog med det. Han är inte hemma :( Buhu.

Nu ska jag lägga mig i sängen. Kolla på 2½ men. Ska försöka somna innan väckarklockan ringer idag. Det är mitt mål. Sen kvittar det hur några timmar jag sovit. För upp ska jag. Jag ska till skolan.


söta sara och jag på midsommar


Kommentarer
Postat av: alexandra

nämen, va äre för jacka min syrra ska köpa av dig?! :p på tal om jacka så har jag kollat på den där blåa från jc hur länge som helst men har aldrig tagit tag och köpt den :p haha. som du sa; alla kommer väl ha den :p ja. haha!

2008-10-21 @ 08:21:46
URL: http://asundvaall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!