Eh pallade inte.

Jag bytte design igen. Palla inte den där blåa färgen alltså. Blir deprimrad haha. Borde jag inte bli det av svart och vitt? Nej men alltså ja tycker om stilrent lixom. Och nu är den väl det och samtidigt inte så tråkig så man håller på att dö. Jag vet inte om jag ska sätta in en statestik visare på min blogg. Alltså det är kul med lite nytt. Bara lite skämmigt att visa hur några som läser bloggen haha. Men skitsamma vafan. Alla kan väl inte vara Blondinbella? Jag är nöjd med att ett fåtal läser min blogg. Även fast jag inte vet vilka hälften är men. Det är nog lika mycke mina "fiender" som mina bästa vänner för man kan ju få riktigt schyssta kommentarer ibland alltså, som: Fan vad du är ful gå och dö! Men det stärker bara mitt självförtroende, tro det eller ej. Då vet jag ju att jag är rätt intressant, även för dom som lådssas tycka att jag inte är det. Och att personer som inte gillar mig orkar lägga ner tid på mig det värmer haha.

Har kollat på Idol med mamma ikväll. Känns lite overkligen att sitta hemma på en fredag måste jag säga. Och det är grymt jävla jobbigt att få en massa sms som: "vart är förfesten?" "vilken krog blire ikväll då?" eller, "party ikväll då fäänni?" Haha kan alla bara gå och dö, eller det kanske var för mycke begärt, men kan inte ni också ha hemmasittar kväll när jag har det? Så blir det rättvist? haha :) Men jag ska inte klaga. Har sms:at med sötisen hela kvällen och nu är han framme, eller han va det för rätt länge sen. KOM HEM DÅ! Längtan blir ju bara värre när du säger att du vill hem på en gång hihi. Men men, imorgon ska jag nog vara med Emilia tror jag. Hon den jäveln skulle ringa, så hoppas på att hon inte glömt mig och spelar skipp-bo med hennes farmor heeeela fredagskvällen. Tjejsnack är väl inte för mycke begärt en hemmarsittar kväll ändå? :)

Kan allt stabelisera sig snart?


Kommentarer
Postat av: jessica

designen är skitsnygg! :) har du gjort den själv?

2008-10-25 @ 01:24:30
URL: http://jlethin.blogg.se/
Postat av: Paoii

ett ordspråk som någon sa till mig förr.

Jag är nöjd när någon hatar mig, för då vet jag att jag har nått som inte dom har =) kom och tänka på de näru skrev om dina fiender och ect =))

2008-10-25 @ 15:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!