Hemma :)

Drog från skolan vid 12 idag. Gick med denice på stan i en timme, lite mer kanske :) Sen mötte ja upp emilia och vi drog lite hit å lite dit ;) När vi va klara med det åkte vi ner på stan och jag drog med bussen hem. Skulle igentligen träffat camilla ett tag men det får bli en annan dag helt enkelt. Är somsagt hemma nu och har nyss kollat på one tree hill. Ikväll ska jag iväg till mormor och käka middag med mamma å marcus + 2 av mormor och mammas kompisar är där också. Hoppas det blir nått gott.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan ju försöka komma på 3 saker som gjort mig glad idag, det ska man väl lyckas komma på?

1 Min fina fina jacka som jag hade på mig idag. Den skyddade mot allt regn. Och är gudomligt fin. Älskar den och kan inte sluta tjata om det.
2 Alla söta och fina sms som jag får av honom. Det gör en stooor del av dagen :)
3 Emilia, det känns skönt att veta att man har någol man verkligen kan lita på till 110%. och ett + i kanten till att hon alltid får mig att skratta. I och försig så är det ju inte så svårt men vilda bananer vad vi har kul tillsammans<3

3 saker som gjorde mig depp/ledsen/arg idag då? Det är nog lättare att komma på. Jag klagar på det mesta

1Det spöregna i morse när jag klev ut och tror ni mitt hår var i närheten av så lockigt som det var innan ja klev ut? Näe
2Att jag inte har pratat med han som är/var min "bästa vän" på hur länge som hälst :(
3Äckliga jävla fula töntkillar som håller på, på bussen hem till sala när jag har ont i huvudet. (dom bråka om en plopp)


Kommentarer
Postat av: PAoii

haha sry att jag garrvar åt det negativa, men det lät så skoj (dom bråka om en plopp )

2008-10-22 @ 16:36:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!