It's just a game!

Hallojsan :) Igår sov ja inte hemma som ni vet om ni läste inlägget igår. Därför jag inte skrev något. Natten va väääldigt mysig hahaha. ^^, jaja. Åkte i allfall ner på stan när ja vaknade. Å då träffade jag emilia på hennes lunch. Vi åt på donken huhu. Vart tog bantningen vägen emilia? ;) Sen gick vi och mötte upp emma och drog till wayens lr hur det nu stavas och hon åt lite mat. Sen vare bara en dryg timme tills Emilia slutade jobba. Efter det drog vi hem till henne och fick finbesök ;P haha.

Klockan 6 tog vi bussen till Tuna. Första innebandyträning, woho! Jag tog mig i kragen och började iaf. Och det gick väl helt okej. Hörde i allafall många: BRA FANNY:D så det får jag väl tolka som att det gick hyffsat för första gången i allafall :) Carro och Sussi lärde mig några knep dessutom! Klumpig som jag är råka ja kliva på en boll så den blev platt. Men det förvånar mig inte ett dugg, så klumpig som jag är.

Imorgon är kroooogen :D och jag har aldrig längtat såhär mkt tror jag. Har vart taggad sen i måndags. Ska nog antagligen hem till emilia och fixa mig imorgon sen blire förfest hos någon. Mycke bra folk som ska ut imorgon :)

Love is just a game.

Kommentarer
Postat av: DeNiice

Vart ska du ut?? =)

2008-10-10 @ 14:05:02
URL: http://deniice.blogg.se/
Postat av: Denice

Samma så klart ;) Syns senare då.

2008-10-10 @ 17:51:18
URL: http://deniice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!