Nu har ni missat massa.

Men jag orkar faktiskt inte skriva allt ni missat. Jag kan skriva lite granna om vad jag gjorde i helgen. Men det är inte så intressant typ.

Fredag kom ja på att ni redan vet vad jag gjorde. I lördas drog vi på james fest och aa det var väl inte så mycke fest. Massa tjejjer som stod och skrek och min huvudvärk blev bara värre och värre. Vi drog därifrån med Hasan och drog till stan. Så va vi med han å mathias. Satt på SubWay och Donken hela kvällen. Riktigt kul kväll måste jag säga - naaat. Eller jo faktiskt, jag minns inte när ja skratta så mycke sist i allafall. Sen åkte vi till Marcus Öberg och kollade PrisonBreak och åkte väl hem runt halv 4 tror ja :)

På söndan drog vi till tuna tidigt på morgonen och emilia spelade match. Och sen senare på kvällen kom daniella så åkte vi ner å hyrde film och köpte chirre med dip.

I måndags va ja på stan med Emilia och Daniella. Kollade massa kläder åsådär. Och jag har hittat världens finaste pälsjacka som jag förlorar alla mina kompisar på om jag köper. Så jag så tänka på saken. Haha. Sen på kvällen kollade jag på Skultunas match och dom vann :D

Jag tog 22:17 bussen hem. Sen låg jag och prata med A i mer en 5 timmar..<3


När du ser på mig, då stannar tiden.
Det finns en drömm, du och jag lever i den.

Kommentarer
Postat av: Emilia

Du glömde skriva att ja gjorde mål :'( nu blev ja lite ledsen o ögat.. hahah

2008-10-07 @ 22:18:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!