orkar inte

Blev ingen skola idag :( Somnade inte innan min väckarklocka ringde 5 imorse. Kunde inte gå till skolan utan att ha sovit någonting alls. Förut skojade jag om att ja kanske hade sömnproblem. Men jag börjar fan fundera på om det är så. Jag ligger och har ångest så jag inte kan somna. Ska försöka att lägga mig as tidigt idag så jag kanske somnar före 3 i alla fall.

Prata med emilia i telefon precis när ja vakna. Höhö hon är lite störd hon. Hon har fixat en blogg också, kanske inte är värsta bloggen just nu, men jag ska allt hjälpa henne (A) Nu kommer hon säkert få lite läsare också, för ja hoppas att ni kikar in i allafall? Fast hon vet inte ens hur man kollar hur många läsare man har haha.

Fan vad trött jag blir på rykten alltså. Vem fan får för sig att säga något sånt där när det inte ens är sant? Inte för att det var något om mig men jag blir minst lika arg när det handlar om mina kompsiar. Alltså Skultuna kommer nog aldrig växa upp någongång. Det skultunaborna lever på är sprida rykten. Det finns ju inte så mycke annat att göra? Och man måste ju försöka börja snacka om nån annan innan någon hinner börja snacka om en själv. Uueew, jag är glad att jag inte bor där, jag har ingenting mer där att göra faktiskt. Har igentligen aldrig bott där heller.

Undrar om ja ska gå ut å gå en lång promenad faktiskt. Med musik i öronen. Får se :)


Kommentarer
Postat av: vix

leta upp jackan om du är sugen på att tjäna lite pengar fanny :D:D vill jättegärna ha den, om den mår bra haha :p

2008-10-20 @ 18:36:55
Postat av: Anonym

Haha jag vet visste hur man kollar hur långa som har läst :D haha men mer kan ja inte ;) haha Skultunabor alltså ;) cpn ;O

2008-10-21 @ 10:05:49
URL: http://thoornberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!