trött är bara förnamnet

Back home :) Träningen gick väl sådär. Har ännu inte införskaffat mig en klubba så jag lånar en av sussis och hon var inte där idag så hade ingen klubba som passade mig. Jag spelar åt fel håll eller vad man ska säga haha, alla andra har klubban åt vänster och jag har den åt höger. Så fick spela fel idag och det gick väl inte super bra, menmen. Tyckte vi körde mycke kondition och sånt, jobbigt men behövligt. "man orkar mer än vad man tror /emelie" Och det kanske är sant, måste bara sluta upp med cancerpinnarna. Kanske går en gnutta bättre då.

Efter träningn tog ja bussen till stan och kom lagom tills tåget kom ungefär. Gick hem till mormor när ja kom hem till sala bara för att säga hej, hon blir så glad då haha (A) Nu är jag hemma och har nyss ätit mat. Är skapligt trött nu faktiskt, ska bli as skönt att lägga sig i sängen och somna till tv:en :)

Och idag var jag med i tidningen, för andra gången på vimmel. Haha folk brukar vara med i tidningen för att dom gjort något bra eller pratar om nått intressant (om man räknar bort skvallerblaskor). Men första gången fanny är med i tidningen är när hon är ap-rak :) Mja, vissa har tur. Eller första gången ja va med i tidiningen va när jag gympade kom ja på nu i efterhand. Jaja

Behöver dig! NU

Okej, måste bara visa världen sötaste barn :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!