Trött på den gamla, in med lite nytt. tack!

Nemen fahlsan.blogg.se har ändrat sin design. Vet inte om jag är nöjd. Har svårt för färg. I och försig är det här bara en oskyldigt blå färg. Men jag tycker om svart och vitt. Det får vara såhär ett tag i allafall :) Och ni kan ju säga själva vad ni tycker så kanske jag blir mer säker :) Känner mig helt tom i kroppen. Är inte trött, inte pigg. Vet inte om jag ska sitta kvar vid datorn eller lägga mig i sängen och skriva med min sötnos. Vet ingenting höh. Vet inte ens hur det blir imorgon. Om det blir krogen eller om det blir filmkväll. Om jag ska vara med Emilia eller om jag ska vara med någon annan. Det brukar lösa sig iof, men det är drygt att dra med sig massa packning om ja inte ska göra något. Om jag ska hem med den igen lixom. Imorgon åker han till England :( Kommer inte träffa han på hela lovet. Fan va värt. NEJ

Jag tror jag ska sluta röka idag. Ta min sista cigg nu ikväll och sen är det slut. Det är mycke lättare nu när det är lov också. För i skolan måste man avreagera sig hela tiden genom att ta en cancerpinne. Och så ser man alla andra som står ute å blossar. Men nu på lover behöver jag lixom inte falla för grupptrycket. För nu när jag suttit hemma har jag lixom inte rökt från 5 till klockan halv 10. Det är ju bra gjort.

Sista skoldagen imorgon som sagt. Sen är det fucking lov. Och jag måste bara säga, vilken jävla PINGLA du har hittat grabben haha! Stackars henne, stackars dig. Men det är nog mest synd om henne tror jag. Vet inte om ja ska skratta, eller känna någon slags medkänsla. Det lutar åt första alternativet.

Kommentarer
Postat av: alexandra

tror jag vet vem du menar där i slutet :p handlar det om en bild som skickades runt igår? haha tell me about it ;)

2008-10-24 @ 08:43:59
URL: http://asundvaall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!