don't look back.

Tjabba. Fan vad seg skoldag alltså. Men rätt rolig. Skippade första lektionen, ops. Nej men ja var där men daniella ville inte vara själv så klart jag ställer upp för laget lixom. Sen hade vi svenska med cp apa läraren, fyfan det finns ingen sämre lärare, så gurglar hon när hon snackar så man fattar inte ett skit! Sen hade vi "idrott" typ och då satt jag och glodde på när tjejjerna spelade badminton, så satt jag och snacka med han på msn :) hihi åhw! Efter det var det barteknik och det var också super kul. Slutade runt 4 och då drog jag och tjejerna och käka mat på skolans restaurang. Alltså vi åt maten vi eller aa dom i köket gjorde i onsdags så åt vi blåbärs-cheesekake, mums alltså.

Efter skolan drog jag ner på stan med bästaste denice och glodde lite. Va med viktor också och sen träffade christoffer ett tag :) Trevligt. Drog hem med 6 bussen och nu sitter jag här. Om 1 timme börjar topmodell :D och efter det blir det Idol på datorn.

Ja du vad ska man säga :) I mina ögon är du inte ens ett skämt, för du existerar inte i min värld. Kom upp till min nivå först, så spelar vi samma regler you know.

PUSS.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!