forget people from your past..

Käkade nyss tacos i min ensamhet. Mamma är på möte och brossan spelar data. Hur kul får man ha det igentligen? Det måste finnas en gräns. Huh ;/ Nu sitter jag bara och räknar ner timmarna tills TopModell börjar. Det är snart bara 2 timmar kvar men jag orkar inte vänta. Efter det blir det idol igen som vanligt. Har ni någon favvo än? Ah det är väl förståss han som ser bäst ut och sjunger sämts eller? :) Det brukar vara så, även för mig haha. Tankar en film nu också, Never back down, det va en sötis som sa att den va bra så jag litar på det då. Annars blire spö, som vanligt ^^,

Imorgon ska jag dra mig till skolan varesig jag orkar eller vill. Men det är snart helg. Älska torsdagar, för då kan man säga: Imorgon är det fredag :D hihi. Då ska jag vara med annice och vi ska förmodligen ha fettkväll med kött pommes och b-sås. Och grönsaker med dipp. Det var annice idé och jag är lätt på! Om det inte blir fest eller nått i den stilen men hallå, vi lever i tuna. Det blir knappast fest :)

Jag saknar dig så det gör ont :( Minns första gången du sa dom 3 orden. Trodde aldrig att dom skulle komma från din kaxiga mun alltså. Du har sagt det och jag säger det igen, vi är bästa vänner och det kommer vi alltid vara. Miles apart, close by heart :) Även fast vi inte pratar med varandra eller ses så vet jag att innerst inne kommer vi aldrig att förlora varandra. 3 år har snart gått sen du kom in i det där rummet och fyllde det med lycka. Du gjorde min kväll helt underbar. Från "jag vet inte vad" till bästa vänner eller what ever, kalla det var du vill :) Förlåt för alla gånger jag sagt saker som fått dig att bli ledsen, förlåt för alla gånger jag sagt att vår vänskap är slut. Förlåt för att jag inte hör av mig. Men du vet vad som händer när du är 28 ;) right :) Vi alla har en själsfrende och du är min.


Kommentarer
Postat av: Lina

du säger att att dom som sitter och skriver sina känslor är fjortisar, vafan är de du gör själv?

2008-09-27 @ 21:44:43
Postat av: Fanny

det jag menar är att om man sitter och skriver varje dag, i varje inlägg att man gråter sig till sömns. Att man vill ta livet av sig varannan vecka. Att man har så jävla stora problem hela tiden och inte gör någonting åt det mer än att yttra sig på sin blogg. A då tycker jag att man är fjortis :) Men att man skriver någongång då och då hur man känner för någon/något det hör väl till i en blogg? Dom som läser min blogg vill väl veta hur jag känner. Annars behöver dom inte läsa min blogg, det är lixom deras problem. :)

2008-09-28 @ 12:26:46
URL: http://fahlsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!