Hej hoppsan

Har inte skrivit nå blogg i helgen. Jag vet, dåligt av mig kanske. Har inte haft så fullt upp i helgen faktiskt, inte ett dugg.

I fredags slutade jag jätte tidigt i skolan så jag drog ner på stan. Träffade Erik ett tag och det var kul :) hihi. Sen så va jag med camilla på rudbeck tills hon slutade då gick vi ner på stan och letade skor till henne och kläder. Hon hittade båda men köpte inget, fan vilken kräsen unge alltså haha :) Vid 3 tror jag att jag drog till skultuna och då åkte jag hem till Annice. Vi drog till affären och ladda upp för fettokvällen och började kvällen med att trycka i oss kycklingfilé, mums! Vi satt och glodde film hela kvällen och det var hur mysigt och skönt somhälst. Älskar känslan av att sitta hemma på helgen och känna att man inte missar ett skit. :)

På lördan kände vi för att göra någonting men det blev till att köra favorit i repris. Alltså fettokväll igen haha :) Då kollade vi på beck och jag tror vi somnade runt 1 eller så haha. Alltid lika kul och vakna när man lagt sig så tidigt för man har alltid massa missade samtal och söta sms att svara på :)

När vi vaknade imorse gjorde Annice två princess tårtor :) Coolt att dom ser ut som när man köper dom tycker ja haha. Nu är jag i allafall hemma och längtar tills oth börjar och andra avenyn<3 haha :) Älska!

Imorgon börjar praktiken :/ Fyfan jag är så nervös så jag skulle kunna dö tror jag. Börjar klockan 4 på dagen, haha. Undra när jag får gå hem? Jaja kanske skriver mer sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!