I was born to make you happy

Hej där :) Det blev inget skrivande igår. Mådde verkligen inte bra, hade jätte ont i halsen. Och det har jag idag också tyvärr. Det blidde ingen skola eftersom vi skulle servera och laga mat. Inte så bra att göra gästerna sjuka tror jag. Men sara, min lärare ringde och va lite smått tjurig så jag kanske skulle kommit och smitta ner dom jävlarna ändå :) Jaja, det blir skola imorgon istället. Jag lovar hon tror att jag ränner på krogen mitt i veckorna och att det är därför jag är hemma haha! Nejdu, ingen krogen idag. Vet faktiskt inte ens om jag ska gå i helgen längre. Jag mår jätte dåligt och kan verkligen inte vara hemma mer från skolan, då ryker studiebidraget.

Igår, dagen jag missade att uppdatera er om allt. Vad gjorde jag då tro. Jo jag var i skolan, det var rätt kul som vanligt när man är med denice. Sen efter skolan så drog vi två ner på stan och gick runt där tills sandra kom så gick vi alla tre, sen kom grahn så gick vi alla fyra haha :) Sen drog jag till bussen och då träffade jag calle johnny nicke (?) tror jag han heter och någon annan liten gosse. Dom skulle och slåss och jag skulle somsagt med salabussen. Haha så jävla störda.


Idag ska jag bara knapra alverdon och försöka att må bättre tills imorgon. Och alltså jag spelade inte innebandy igår för top modell 10 började ju igår och det kan man ju baaaaara inte missa! Det är det idag också! Och så är det "vem kan slå filip&fredrik" :) idag igen! 


Tro det eller ej, men jag saknar allt med oss. Jag saknar dig dig dig. Jag saknar till och med våra cp-ryck på varandra och då är det illa! boe ... haha kuuuewl


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!