i'm looking for love this time, sounding hopefull but it's making me cry..

Top Modell var lika bra somvanligt. Bara att jag blir så jävla cepe arg på den där dumma bimbon som hoppade av bara sådär. Hallå? Hon snackar om att det där med att vara modell inte fanns i hennes hjärta, vad fan gjorde hon där då. Ännu ett bevis på att blonda är puckade haha. Äsh ta inte åt er, men är lack på henne somfan. Så där gör man inte. Efter det så var det Vem kan slå Filip och Fredrik och jag vet inte vad det är men jag börjar tycka att Filip är as snygg? Är det fel på mig då eller.. haha för alltså, är han verkligen snygg? Är han kanske snygg-ful? Älskar hans klädstil i allafall, kanske inte den han har i programmet. Tex. Den röda dressen, men så som han går vardags, fab! :)

Imorgon blir det skola, jag börjar 20 i 12 :) Hur skönt som hällst. Längtar somfan till helgen. Då blir det att vara med Emilia på freda och festa! Och antagligens fest på pluto med mat och sånt på lördagen. Müsigt.. Det var såå länge sen jag och emilia lekte ju... eller haha det var i söndags men ändå. Din lilla skitgris I miss you redan<3

Bara så ni vet..Att dom kompisarna som snackar skit om andra i din närvaro, snackar så jävla mycke skit om DIG i din frånvaro. Det är något jag lärt mig. Även den bästa kan förvåna dig.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!