jag blir så trött på mig själv..

FITTA! Gissa om jag mår super bra och ska festa ikväll? :( Nej det ska jag verkligen inte göra. Jag är as-sjuk, eller kanske rättare sagt as-förskyld. Jag skulle väl satt på mig mer kläder eller något i den stilen. Jag som verkligen aldrig är sjuk på helgerna. Brukar lixom tajma in det där bra å vara sjuk måndag till torsdag. Men icke sa nicke. Nu missar jag festen också som jag såg fram emot..

Men jag måste tänka på skolan. Om jag inte hade stannat hemma idag och struntat i att festa i helgen, hade jag vart assjuk på söndan och skulle behöva stanna hemma på måndag och tisdag och a vette fan. Och mina pengar ryker verkligen snart så jag måste tänka på det :P Fast haha, jag får marcus barnbidrag den 20 så det är igentligen marcus pengar som försvinner. Naha, taskigt.

Idag ska vi hem till Nina (min gudmor) Men varken hon eller hennes man är hemma. Mamma ska ta hand om Felix tills på söndag och ska sova där. Så måste dit ikväll och käka mat hihi.

Jag tror jag ska tvinga ut min kära mormor på stan och gå i vintage butiker haha! Nej men det är så roligt att fynda, och det är roligare med sällskap. Mormor käpte en jätte fin tröjja häromdagen i en sån butik.

orkar inte skriva mer nu, vi hörs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!