jävla skit då

fick inte mina pengar idag som ja skulle fått så får ruinera pappsen istället. Men det är ju bättre det haha. Har vart med emilia på stan och ätit mat och nu är ja på pappas restaurang. Väntar på att han ska dra härifrån så ska jag till daniella och vara med henne. Och kanske michaela. Ikväll tror ja väl att vi ska ut, men allt kommer bli så stressigt så får se hur det blir med den saken. Ska i allafall vara med Emilia så nått skoj blir det alltid. :)

Pappa har fått jätte fint här. Jag orkar inte knäppa kort nu men kan göra det en annan dag när jag inte är så trött. Imorgon ska det komma asmycke folk tydligen så då kanske ja passar på och knäpper lite. Nu kan ja ju verkligen inte knäppa kort iof eftersom det sitter massa folk och äter. Dom kanske inte vill vara med på kort haha. Skulle inte ja vilja iaf, om ja satt och åt. Menmen

Ja köpte aldrig tröjan för den var inge fin på :( fuck it. Men jag får shoppa lite nånannan dag. Någonting har jag alltid att sätta på mig :) hihi. Just det ja skulle köpa strumpisar på stan.. ja får göra det när ja är med daniellla.

vi hörs kanske inte mer idag. fårse

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!