Morning sunshines..

Jag har sovit 4 timmar inatt och jag är ändå ganska pigg? Kunde inte somna igår kväll eftersom jag sov hela dagen. Ikväll kommer jag i allafall vara skapligt trött. Jag missade första tåget. Och det låter väl rätt rimligt, annars hade jag stigit upp efter en sömn på 3 timmar. Och en fullt normal människa existerar inte då. Känns som jag är levande död nu efter 4 timmars sömn bara. Men men jag blir bara trött om jag sitter och skriver om hur lite jag sovit så det slutar jag med nu.

Idag ska jag ha på mig gråa leggins och en svart tröjja tror jag. Måndags-outfit lixom. Man orkar inte sätta på sig nå snyggare. Efter att ha suttit i en obekväm klänning i drygt 20 timmar i helgen så vill jag bara spy på kläder som i nån form har något med att "känna sig fin i". Ge mig mjukiskläder och cigg idag så blir jag glad som ett barn på julafton.

Ska försöka slänga i mig lite frulle nu. Titta på vakna! och bli ännu mer irriterad än vad jag redan är på morgonen. Josefin, när ska hon dra tummen ur arslet och göra något som är hennes grej. Orkar inte med henne mer faktiskt. Och defenetivt inte på morgonen! Ahh, jag tål henne inte. Kunde väl i allafall pratat i en radio som inte sänder på tv. Eller nej fyfan, jag tycker hon kan lära sig teckenspråk så kan hon få vara med på tv och stå helt jävla stum istället. Slipper man ju i allafall lyssna på skiten som kommer ur hennes mun. Och hon får visa sig på tv som jag lovar att hon älskar. Deal? :)

Det är så sjukt jobbigt att gå till skolan när det känns som det spelar ingen roll om jag ligger kvar i sängen eller inte. Känns inte som om världen skulle gå under om jag inte drog till skolan lixom. Ingen som saknar mig. Har ingen bästa vän som tvingar mig till skolan så att hon slipper vara ensam. Den dragningskraften har gjort att jag orkat stanna kvar även fast jag igentligen bara vill dö i sängen i hundra år. Jaja, jag klarar det här jag har i allafall tjejjerna.

Kommentarer
Postat av: DeNiice

Jaa, du har ju i alla fall oss ;)

2008-09-15 @ 09:37:43
Postat av: Sandra

jag saknar dig. jag saknar oss.

2008-09-16 @ 10:52:20
URL: http://bergfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!