msn i mobilen

Yey, det är just vad jag införskaffat mig för ett par minuter sen. Eftersom web har något alvarligt "utväcklingsförstört" fel (läs:som calle säger) så blev det helt enkelt så. Måste ju få prata med min buddisar + att det här är som vanliga msn alltså hur mycke bättre än web. Kan ha bild och sånt lixom :) Nu kommer jag vara inne på msn mer än vad jag redan är, om det nu går? Nu ska jag bara försöka få igång mobil-bloggandet som verkar näst intill omöjligt? Men blogg.se kommer med en ny funktion snart så hoppas på det bästa och att det funkar då istället.

Varför vill man alltid ha någon man inte kan få för? Eller snarare, varför är jag alltid ute efter dom jag inte kan få. Eller inte och inte, det gäller i allafall att kämpa 3 gånger så mycke. Men det kanske är en del av att bli kär. Att kämpa, verkligen göra allt för den personen tills den inser att man verkligen menar allvar. Det är inte så kul när man få någon på en gång. När han säger hur fin du är i varje mening i sms:en han skickar? JAG klarar i allafall inte av när en kille berättar hur fin jag är hela tiden, (läs: kanske bättre än att säger att jag är ful) Men när han sagt det är par gånger äre lixom fine sen. Då vet man vad han tycker. Åh ja blir arg bara jag tänker på det haha. Och killar som skickar flirt-gubbar efter varje mening, det är också något jag stör mig på alldeles förskräckligt mycke! haha

Fan kan idol-programmet laddas upp på tv4 snart elllllä! Jag som var så trött nyss. Jag kommer säker inte kunna somna inatt heller. Så är jag så speedad för ja inte rökt på hur länge somhälst heller. Ska göra det nuuuja!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!