tjollahopp

hihi denhär dagen har faktiskt vart helt okej :D har vart glad hela dagen tror jag. På morgonen tog jag 10 bussen till västerås och gick direkt till Indiska och prata med min fisk :) Snacka lite helg och såntdära. Efter det gick jag till zigma och mötte upp Erik så gick vi hem till honom :) hihi ^^, Efter det gick ja till hemköp och mötte upp mina wonderbara klassisar och gick tillsammans med dom runt svart ån senare. Vi gjorde konditionstest och min kondition var väldigt låg och blablabla det stod en massa ontressant skit i allafall. Haha inte undra på när det första man gör efter man gått den där runden är att tända en cigg. Det gjorde halva klassen om inte mer och läraren bara stod och gapa :O haha.

Efter det hade vi "svenska" lektion. Fast vi satt och pratade mest med Anders, en annan lärare. Eftersom 4 stycken av dom i klassen var på möte med rektorn och svenska läraren. Har ju berättat att hon är cp så vi ska kanske få byta, antagligen :) Hon vill inte ens undervisa oss så hoppas det blir så :) Vi satt och svarade på frågor om hur man tyckte man skötte skolan åså och ibland tänker jag lite konstigt, eller så tänker jag inte alls. Såhär löd en fråga ungefär:
Vad gör du för att det ska bli bra stämming i klassrummet?
-Jag sitter oftast tyst och lyssnar för jag orkar inte göra något annat. Och om det är skit tråkigt då lägger jag mig och sover :)
Haha, man skulle vara anonym men ja tror dom fattar ändå. Men men whatever :)

Efter svenskan drog vi ner i köket och gjorde skagen-röra och brownies, eller jag kollade på och käkade haha ;) Sen drog jag hem till Sala och mötte mammsi på stan. Sala har nämligen fått en ny galleria :) Jag fick en stickad tröjja av mamma och en stor vit stickad sjal :D Hur bamsenöjd somhälst :)

Nu är det bara 45 minuter tills toppismodell börjar också, go anya, go anya..  HAHA, ni kanske märker att ja är på bra humör, ellä? :)

Och oooh, ja går förhoppningsvis i en underbar ljusblå fjällräven jacka i vinter :) jippie
PUSS


Kommentarer
Postat av: Kunden

Jag har idée ;)

2008-09-25 @ 20:50:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!