tjululu

Skolan idag sög balle. Va bara på svenskan sen drog ja, tandläkartid ni vet :) Nej men vi hade religion i en kvart och 4 stycken var där så jag skulle nog inte göra någon nytta där ändå :P haha. Efter skolan träffa jag pappa på stan och käkade med honom. Sen skjuttsade han mig till emilia och jag var med henne och annice :) Annice satt och tjockade 9 mackor + yoghurt. Medan jag och emilia mest satt och gapa haha. Efter det så drog vi ner på stan och emilia övningskörde. Jag satt i baksätet och skicka sms hihi. EFter det drog vi hem på en gång och kollade på tv. Sen lagade vi tacos till hennes pappa och oss :D Ap-gott! Sen satt jag och emilia och pratade på hennes balkong i flera timmar kändes det som men det var det nog inte. Efter det kollade vi på film :) Eller det har vi gjort hela kvällen.

Nyss ringde en arg jojjo och skrek ut alla sinna känslor. Eller hon ringde för en kvart sen hon håller på fortfarande :) haha. Hon sa att hon inte skulle dricka idag, men fyfan vilken myt! Naaha, ingen går på det. Men hon är söt ändå ^^, Och nu kom polisen fram till henne :) Lyckad nykter kväll (Y)

Imorgon blir det att jobba. Servera hos pappa :) Men det blir typ från 1 till 5 ungefär. Det blir lugnt. Bara 75 årsparty ;) Men vem vet vad dom kan ställa till med. Efter jag och emilia har slutat jobba ska vi dra på fest :) Hoppas ni har haft en bra kväll :) PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!