a walk to remember

Kvällen blev inte som planerad, men det blir det väl aldrig? Daniella kom förbi ett tag och kollade lite tv och käka bj-glass, finns det något godare? Sen har jag bara kollat på balla av stål, och minst sagt garvat ihjäl mig! Så min humor alltihoppa. Klockrent var ordet.

Känner mig jätte stressad. Har ingen mobil så kan inte ställa klockan imorgon bitti. Pappa kommer hem hit och väcker mig. Men som ni kanske vet har jag en tvångstanke att ja måste ställa klockan minst 1 timme för tidigt och aa, det känns bara jobbigt haha. Kanske går att ställa klockan på laptopen. Nej klockan är 20 i 1 nu, alldeles försent med andra ord. Ser inte fram emot att jobba imorgon, bara för att det är dåligt sällskap i servisen :( Men men, vad gör man inte. Pengar är pengar och vi går sjukt bra ihop i allafall (A)!

Dagarna går segt tycker jag, hoppas på att lovet kommer kännas lika segt. Det är fan bara tisdag imorgon, lyx. Kanske ska spela paintball imorgon, men tvivlar på att jag vågar. Jag är en mes och är rädd för allt som gör det minsta ont och ger skada på kroppen. Men det skulle vara förbannat kul att lådsas skjuta huvet av någon, ploppar upp flera face ja skulle villa färga med färgglada färger. För paintball är väl med färgkulor? Haha, insattt, not!

Gah, längtar till kryssningen som fan alltså. Var sjukt länge sen man vingla runt på en fet båt med roliga människor. Målet är att inte hamna i fyllecell eller decka, sen får resten gå hur mycke ur styr det vill. Ska skippa gå ut på deck också, men det vet ja att jag inte kommer göra. Har stor respekt för vatten, för stor.

Ne nu ska jag tvinga katten att ligga bredvid mig tills ja somnar, men killar jag han lite på magen är det inga problem :) Vi hörs imorgon, kanske blir en kväll vid hamnen då istället. Hoppas på att dänigirl inte jobbar :) PUSS


Kommentarer
Postat av: -

paintboll gör skit ont, man får blåmärken

2009-04-07 @ 10:32:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!