aprilla mig

SNÄLLA, säg att svenska nationella är ett april skämt? Det skulle verkligen vara skit kul! Ett riktigt lyckat skämt :) Men ingen är väl så smart och kommer på något sånt roligt antar jag.  Själv har jag sovit ca 3 timmar inatt och det ska min hjärna leva på under dagen? 75 timmars prov lixom, eller tja.. typ, kanske 5?

Kunde inte somna inatt förfan, låg och tänkte på invigningen av LV butiken som ska öppna i sthlm. Det var det sista jag pratade om innan jag la mig, därför. Inbjudan kommer i veckan sa han, hih (A)! Alltså jag kan inte förstå, Danny, Eva Röse, Kissie, Kenza, Blondinbella.. alla dom är bjuda och många många fler. Snacka om att man kommer känna sig liten? Fast man får väl se det från den ljusa sidan, man är inte mindre än dom som går utanför affären hahah. Nej det ska verkligen bli amazing..

Nej nu ska jag springa runt i 10 minuter och leta efter något i klädesväg. Ja känner mig ltie pirrig och nervös inför provet faktiskt :S Första gången på längre mina nerver ens bryr sig ett skvatt om hur det ska gå eller inte. Det här bådar inte gott. Nej, slänger upp en dagens senare, hoppas fan på sol idag!

Kommentarer
Postat av: Thilda

har inte du haft nationella i svenska? trodde inte man hade det sista året..

2009-04-01 @ 10:38:03
URL: http://discord.blogg.se/
Postat av: zandra

sv: jaa visst är dom skitsnygga ju :)

2009-04-01 @ 15:24:09
URL: http://zanndra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!