Det här kommer aldrig killar sluta med:

sluta med practical jokes
Visst vi kanske inte förstår det roliga med "tigerbalsam i troslådan", "raklödder i skorna" eller "klippa av axelremmen till våra väskor så alla våra saker ramlar ur när vi springer runt på stan. Men å andra sidan har vi ingen humor heller, killarna i fotbollslaget tyckte i allafall det var hysteriskt!

planera det perfekta bankrånet!
Alla killar drömmer innerst inne om att bli gangsta! Givetvis tror alla killar att de kan utmanövrera både polis och logik, det är därifrån idér som "men tänk såhär då: man sätter eld på banken, klär ut sig till brandman och kutar in och lägger pengarna i syrgastuberna". Medans vi försiktigt ifrågarsätta hur han ska kunna andas i alla rök. Då står han och klappar sig på bröstet framför spegeln och mummlar: "Du ska inte FUCKA med mig, fattaru!"

övervärdera sin egen prestation:
Kör han truck på ett lager är han "logistikutväcklare inom transportbranchen"! Bygger han ihop en bänk från ikea berättar han någon historia om Noak och att den där arken inte var så svårt att bygga trots allt! Och har han vunnit VM i japan på svåraste nivån i FIFA 09 då förstår han inte varför kan INTE ska skriva det som information i sitt CV.

Skämma ut sig på fest:
De flesta killar har två lägen: antingen står de vi din sida hela kvällen och surar eller så står det på köksbordet med "den där hannas pojkvän som du hatar" och spelar luft-gitarr till magnus uggla och avbryter endast det betendet mot att lägga sig på golvet och köra masken eller öldrickande ur en tratt.

/VR

Kommentarer
Postat av: j

sv: ja du har inte riktigt bestämmt mig än, hehe vf?

2009-04-10 @ 00:12:42
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/
Postat av: j

aha ok fan va skoj, hehe skulle varit trevligt. men de verkar inte som alla på harrys är så arrangerade på hela detta så vet inte vem ja ska gå med då ? de e de

2009-04-10 @ 00:43:08
URL: http://jeanetteahlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!