går inte i släkten

Misslyckas man med pulver-sås, då misslyckas man fan med allt i matväg, måste vara så. Iof är jag sjukt dålig på att koka snabbmackaroner så.. matlagning går inte i släkten precis även fast pappa är en hejjare på att laga mat. Fan vad trött jag är alltså.. hoppas det håller i sig till ikväll så jag kan somna. Skola imorgon lixom, servering.. är inte såsugen på det. Men det kanske blir lite mer att blogga om, tex dagens outfit osv. Är nämligen en fena på att ligga i pyamas hela dagarna när jag är ledig (A)!

Hur fan ska jag få tag på däni nu om dagarna då. Hon har tappat bort sin mobil IGEN. Fråga mig inte hur hon lyckas. Hon har väl skaffat minst 3 nya på ett halvår, säkert fler. Jaa jag vet att ja tappa min förra veckan, men då var jag full, inne i dimman och någon snodde den sen. Hon är spiknykter, går hem från jobbet med den i fickan, när hon kommer hem är den borta.. hur lyckas man?

Har städat lite och vart duktig idag :) Så jag är värd en ELLE och en bj-glass ikväll, heeelt klart! Ska tvinga pappi :) NU sex and the city, puss på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!