Händelsefull dag, gillar't :)

Det är precis såhär lovet ska vara, massa med impuls saker. Hihi :) Jag drog till daniella efter jobbet som sagt, drog henne typ ur sängen, hallå klockan var ju BARA 3? Själv hade jag jobbat sen tio, vart är rättvisan i världen? Vi begav oss i allafall in mot stan och drog vidare till hennes farmor där vi drog i oss en halv rulltårta var ( den var bara två dec) haha! Drack kaffe och daniella fortsatta med sitt pissiga liv. Hon klagar på precis allt.. allt från killprobem till att: ÅH DET ÄR TISDAG.... Inte för hon bryr sig egentligen, bara det att hon vill klaga på precis allt som kommer i hennes väg. Sen gick vi på stan till en 3 affär och kollade upp lite med min mobil.. och han måste ju trott jag var den klumpigaste i världen..
Jag - Hej, du ja tappa min mobil på krogen och någon har snott den vad ska jag göra?
Han - Ja du har ingen försäkringen så antingen gör du så eller så :)
Jag - Okej men ja ska bara ringa mamma och fråga en sak. OJ, vart är min mobil (lånat en av karolina) Jo ja tror ja glömde den  hemma hos din farmor daniella :P
Han - 'Kollar med en blick som, nu förstår jag att du tappa den på krogen'
Jag - Ja men ja kommer tillbaka (A)
Han - Hahah gör det :P

Sen drog vi vidare till donken och tröståt, där träffa vi Hanna Lundberg sötan och Ida tiirko ;) Så satt och garva med dom, sen drog alla fyra hem till mig och skruva ihop min vattenpipa och satte oss på min innegård och rökte vattenpipa och drack öl haha (A) sen kom kåzar (stavning?) haha, och hans kompisar i allafall :) Men fyfan vad kallt det var.. dom drog hem med kvart i 11 bussen och då gick jag och daniella upp och gjorde varm oboy och åt ostmackor :D Så nu har vi precis kollat klart på andra avenyn avsnittet och ska snart sleepa, hon sover över här :) Vi båda jobbar imorgon så det blir perfekt :)

Imorgon kväll blir det antagligen grill-party och krogen på det :) Fan längtar efter att vara redlös haha! Ne så illa är det inte, men det ska bli kul. Jag ska ut med min saknade Emilia :) Hoppas daniella vill med och att Annice också kanske vill med :) Önskar ja kunde skriva mitt nummer på bloggen så mina närmaste fick det, för ja kan ju inte deras. Men vet ju inte vilka som läser och vilka som får numret så får skippa det helt enkelt.

HAHAHA roligaste saken idag då! Efter jag snackat med pappa om att vi skulle röka vattenpipa på innegården ringer han upp mig igen och jag vet precis vad han ska säga:
Jag - Ja hej igen?
Pappa - Jo hej, du vad ska ni röka i vattenpipan?
Jag - hash!
Pappa - Ne men allvarligt?
Jag - Men alltså vad tror du om mig?
Pappa - Säg bara?
Jag - mint-tobak och frukt-tobak, det vi hade hemma såklart? sen hade jag lite hash kvar sen förra helgen så kör nog i det också, men man känner det knappt för vi blandar det med det andra :)
Pappa - MEN FANNY
Jag - Jag skojja? haha
Pappa - aa jag kanske kommer förbi sen och kollar till dig :P
Jag - mm sure!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!