Hemmakväll eller grillparty?

Hemmakväll blir det efter många om och men. Lovat mammsen att komma hem så gör så. Det kommer fler grillkvällar, påsk därimot firas bara en gång per år. Lite smått överskattat sådär, men vad gör man inte för ett fett påskägg? Inte för att det känns som ja behöver ha mer godis just nu men whatever, ilandsproblem haha!

Jobbat idag, medans folk bombringt mig. Orkar inte. Kanske inte var så bra att skriva numret på msn iaf. Shit the same, nu har alla mitt nummer, dom ska SKA ha det och dom som INTE ska ha det. haha! Nu ska jag aldeles strax packa och städa lite i lägenheten. Tåget går halv 7 så är lagom till middagen hos mojmoj vid 7!

Vad händer på lördag då? Tror fasiken jag stannar hemma då också så blire all in på söndag med alla restauranger :D Kommer bli grymt kul, bjöd med daniella också :) Hoppas på att hon kan :) Nej nu ska ja läsa lite vr och kanske slumra en kvart, det behövs!

LÄNGTAR TILL SÅ MYCKE JUST NU!
Fan vad skönt att man går ut skolan, mer fritid och massa roligheter! Vill flytta tillbaka till sthlm och börja jobba där med det roligaste som finns också, men skriver mer om det sen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!