höjden av bekräftelse

Haha, ligger och kollar på sveriges smartaste barn. Enbart för att jag ska bevisa för mig själv att jag är smartare än dom små vidren. Över begåvade barn är bara SÅ UTE :) Mina barn ska vara krokade, inte för att mina gener skulle göra dom något mer än korkade ändå så. Haha roligaste killen  på det där programmet. Han gick i scouterna, så frågade program ledaren vad man skulle göra om man gick vilse. Killen ba: Ja man lär sig att man ska ställa sig och krama ett träd, men själv skulle jag nog ta upp mobilen och ringa hem :) HAHAHA! Fyfan vad jag garva. Helt rätt!

Klockan är 5 och jag har inte rökt än :) Happy huhu. Nej men det är endast för att min hals dödar mig snart. Jag vet att det bara kommer bli värre och jag tjurar snart ändå. Men nu när jag snacka om cigg blev jag röksugen.

Pappa ringde nyss och vi ska åka till sjukhuset någondag och "beställa" tid för att operera bort mina halsmandlar. Dom har tjatat på mig i ett flertal år att jag ska ta bort dom. Och nu vågar jag, tror jag. Har tidigare vägrat men jag orkar fan inte ha det såhär längre. Det är bara jag som kommer lida av det sen lixom.

Har insett att jag dricker minst en och en halv liter coola om dagen, det kanske inte är bra? Inte tala om att det är mycke socker i, nej fyfan. Får sluta upp med det kanske.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!