Hur tänker folk?

När dom börjar spela cp musik 9 på morgonen. Inte på att grannarsna möjligtvis ligger och sover? Nej, är besviken. Kanske inte på grannarna som mest. Men på allt och alla som lever sitt eget liv till fullo och inte bryr sig om sina medmänniskor över huve taget. Jag är en sån som ställer upp för mina vänner och kanske står ut med saker jag egentligen inte har sån stor lust med, men bara för att visa att man finns där lixom :) Men det känns som att just nu är det bara jag som tänker i den banan. Alla andra, eller jag ska inte säga alla, några skiter verkligen fullständigt i det, hur andra känner. Nej, jag blev sjukt besviken härom dagen och är det fortfarande. Hur skulle det kännas om jag började vara så? Då skulle det inte finnas någon sammanhållning kvar? Helt ärligt så snart, då orkar jag inte vara den som ger och ger och ger.. ibland behöver man få någonting tillbaka. Hoppas dom som vet om själva att dom aldrig ställer upp på sina kompisar eller familj verkligen tar åt sig. Behandla andra som du vill bli behandlad själv.. och ibland kan man faktiskt ge mer än vad man tar.

Jag har tänkt på en sak med utséndet. Jag tycker det är väldigt viktigt att vara charmig. Är man charmig och rolig är lixom mer än hälften vunnet. Och jag tycker ögon är rätt viktigt. Vi snacka om det jag och en kompis. Vissa har verkligen riktigt intensiva ögon, som man drunknar i verkligen. Och sen finns det lixom dom som har ögon man ser döden i ungefär. Nej men ni fattar, det är två hål bara. Undra om man kan välja själv vilken blick man vill ha i ögonen, eller a alltså.. Om man vill välja att utstråla glädje eller inte. Jag tror inte jag kan göra så man ser ut att möta döden när man kollar i mina ögon, men när jag är riktigt arg kan det hända att jag försöker med "om blickar kunde döda"!

Blev långa texter. Behövde skriva av mig för jag vakna med en klump ¨någonstans i kroppen som jag ville få bort. Och nu är den snart borta, ska bara skriva att: RING INTE OCH VÄCK MIG! En sak är säker, att om ja inte svarar första gången någon ringer vill jag antagligen inte svara..annars ringer jag väl upp? Och sluta ring överhuvetaget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!