Jag har tappat bort mitt liv

MIN MOBIL :( Japp, den söp jag bort igår när jag ändå var i farten. Riktigt jävla onödigt av mig att inte hålla koll på den. Den är ju typ mitt allt haha, det är nog mångas allt. Man har ju typ hela livet i den ungefär :(. Jag vet att jag tappade den på krogen så jag hoppas att det var någon som lämnade in den där. Ska dit senare ikväll när det öppnar och kolla. Jag ber att den ligger där och skräpar. Buhu, jag är riktigt cp arg just nu.

Annars var kvällen så jävla toppen :) Den började hemma hos Jenny och det var verkligen askul där. Jag och denice härjade som fan haha. Misslyckades med beerbongen gjorde jag också haha! Mycke roligt och trevligt folk där utöver klassen :) Sen drog vi till konrad och där träffade jag en massa annat folk :) Bland annat min ääälskling emilia hihi :) Jag sket i efterfesten och drog hem efter krogen för jag hade ingen lust att parta nå mer. Inte utan min mobil haha.

Idag har jag typ bara tänkt på en sak. Mobilen. Men ska snart ut och bowla och äta med en massa people :) Så då får jag tankarna på något annat för ett tag. Det är sjukt hur handikappad man känner sig utan en mobil.

Senare ikväll ska jag nog hem till marcus och glo på film med Daniella :) Marcus är borta i 3 veckor så vi ska röjja i hans lägenhet. Byta ut alla svarta saker till rosa och göra den riktigt tjejjig :) Så får han en chock när han kommer hem :D Har inte sagt min plan till daniella men den går i värk vare sig hon är med på det eller inte :)

Vi hörs senare

Jeanette becka och jag :)


Jag Jennifer och Martin :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!