när långa nätter inte blir som man vill

Hej hopp :) Dagen har vart helt okej! Har varit sysselsatt hela dagen, därför jag inte hunnit skriva ett piss idag haha :)  Men ska försöka få fram en liten text även fast jag håller på att somna.

Började med praktiken imorse då. Kom på att jag hade glömt jobbarskorna hemma, hade bara klackar. Så servera i klackar drygt en halvtimme. Trodde att jag skulle ligga på backen vilken sekund som helst, så som man flänger och far, men det gick susen :) Sen kom pappi med mina andra skor. Gick hem lite tidigare från praktiken för jag mådde dåligt, skönt faktiskt.

När jag slutade gick jag hem ett tag och sen var jag med en homie ^^, haha! Efter det drog jag till Sala och nu har jag alldeles nyss kollat klart på andra avenyn. Nu ska jag läsa favvo-bloggisarna sen ska jag soooova :D skönt.

Imorgon ska jag inte jobba eftersom jag mådde illa idag. Inte så bra att vara nära mat då. Så ska åka till västerås till halv 3 ungefär och möta annice på stan för en shoppingrunda :D Hoppas nu att jag hittar någonting! :D

Det står skrivet i pannan att man väcker en ångest när man släcker en annan.
SOVGOTT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!