ska inte ha för höga förväntningar, men det SKA bli perfekt.

HI-HI, såhär ser jag ut när jag jobbar. Servetris kläder med andra ord. Ganska osköna (läs: enligt mig) och även fast jag tycker om svart och vitt på kläder så är dom rätt så osmakliga haha. Men stilrent äre ju ;)

Valborg då. Snälla någon, ge mig världens bästa kväll, pleas. Okej, världens bästa dag/kväll/natt vet jag att jag inte kommer få. Men någonstans där i närheten är väl inte för mycke begärt heller?

Dagen börjar jag i allafall med en shoppingrunda (den kan ju inte börja bättre)! MÅSTE verkligen hitta något nu. Ett par solbrillor tror jag i allafall åker med hem. Ska gå med Emilia och sen Daniella ett tag, eller båda bruttorna.


Sen bär det av till annice med fix saker och mat. För det ska jag fixa mig och sen så blir det grillning (ännu än gång blir det som jag vill) :)! Kommer en massa folk till henne i allafall. Sen blire säkert en sväng till prästgärdet för där skulle tydligen hela skultuna festa ;) Och annice är ju granne med det typ haha.

Efter det är man väl lagom rund under fötterna kan ja tänka mig. Då drar jag och säkert en massa andra in mot stan. Vart vi hamnar är en annan femma. Nått folkrikt ställe som har saker att svalka strupen med ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
SMILE CUZ I DESERV TO!